CARFAX

AutoTrack heeft als enige autoportal in Nederland een exclusieve samenwerking met CARFAX, wereldwijd dé expert als het gaat om voertuig historie. CARFAX helpt autokopers én autoverkopers al meer dan dertig jaar bij het in- en verkopen van gebruikte auto’s. Voor de Nederlandse markt is nu het CARFAX voertuighistorierapport exclusief via AutoTrack beschikbaar. In 2017 gaat AutoTrack als enige portal in Nederland gratis CARFAX rapporten aan de consument tonen.

Reduceer risico’s
Het CARFAX voertuighistorierapport zal uw bedrijf ook voor eventuele risico’s behoeden bij het inruilen van gebruikte auto’s. Autobedrijven die gebruik maken van CARFAX voertuighistorierapport kennen de historie van de auto en voorkomen hiermee onvoorziene kosten en ontevreden klanten. Het doel van CARFAX is om de markt van tweedehands auto’s transparanter en veiliger te maken. Dit sluit perfect aan bij de missie van AutoTrack als meest betrouwbare autoplatform van Nederland.

Onbeperkt en gratis via AutoTrack
Voor u, als klant van AutoTrack, zijn alle CARFAX rapporten voor al uw auto’s op voorraad beschikbaar. U kunt deze eenvoudig downloaden vanuit uw voorraadlijst in AutoTrack Zakelijk.
Tevens is het voor u mogelijk om op de homepage van uw AutoTrack zakelijk, CARFAX voertuigrapporten op te vragen voor auto’s die u wilt inkopen of als inruil aangeboden krijgt. Voer hier eenvoudig de VIN-code (voor geimporteerde auto’s) of kenteken in en download direct het CARFAX rapport.

Meer informatie over CARFAX? Klik hier of bekijk het interview met Christian Wittmann, Marketing Manager van CARFAX


Interview met Christian Wittmann van CARFAX.

De Nederlandse vertaling van het interview met Christian kunt u hier lezen.