CARFAX

AutoTrack heeft als enige autoportal in Nederland een exclusieve samenwerking met CARFAX, wereldwijd dé expert als het gaat om voertuig historie. CARFAX helpt autokopers én autoverkopers al meer dan dertig jaar bij het in- en verkopen van gebruikte auto’s. Voor de Nederlandse markt is nu het CARFAX voertuighistorierapport exclusief via AutoTrack beschikbaar. In 2017 gaat AutoTrack als enige portal in Nederland gratis CARFAX rapporten aan de consument tonen.

Reduceer risico’s
Het CARFAX voertuighistorierapport zal uw bedrijf ook voor eventuele risico’s behoeden bij het inruilen van gebruikte auto’s. Autobedrijven die gebruik maken van CARFAX voertuighistorierapport kennen de historie van de auto en voorkomen hiermee onvoorziene kosten en ontevreden klanten. Het doel van CARFAX is om de markt van tweedehands auto’s transparanter en veiliger te maken. Dit sluit perfect aan bij de missie van AutoTrack als meest betrouwbare autoplatform van Nederland.


CARFAX Unlimited
Staat u op het punt een auto in te kopen en wilt u het CARFAX rapport vooraf inzien?  In AutoTrack Zakelijk koopt u voor slechts € 10,- het CARFAX rapport. Wilt u meer dan 7 rapporten per maand downloaden? Dan is CARFAX Unlimited voor u de beste oplossing. Voor slechts € 79,- per maand downloadt u onbeperkt rapporten in uw AutoTrack Zakelijk account. CARFAX Unlimited direct activeren? Dat kan, stuur een e-mail naar info@autotrack.nl of bel ons via 020 – 204 27 20.

Meer informatie over CARFAX? Klik hier of bekijk het interview met Christian Wittmann, Marketing Manager van CARFAX


Interview met Christian Wittmann van CARFAX.

De Nederlandse vertaling van het interview met Christian kunt u hier lezen.