Display advertising

AutoTrack helpt merken en mediabureaus bij het bereiken van hun sales- en marketingdoelstellingen. Daarvoor biedt AutoTrack adverteerders een uitstekend platform met diverse mogelijkheden op het gebied van online advertising. De campagnes zijn vrij invulbaar naar uw wensen en behoeften en bovendien breed in te zetten, zodat u uw doelgroep op een effectieve manier bereikt.

AutoTrack heeft een groot bereik: 1,2 miljoen unieke bezoekers per maand en meer dan 28 miljoen pageviews. Ook is de app al ruim 500.000 keer gedownload.

U heeft de mogelijkheid om uw campagne in te zetten en via banners en/of buttons te adverteren op de website en in de AutoTrack-app. Hiermee bereikt u een grote groep consumenten die voornamelijk geĆÆnteresseerd is in auto’s, maar bijvoorbeeld ook in autoaccessoires, autovakanties, verzekeringen en financiĆ«le dienstverlening.

De mogelijkheden zijn zeer divers en tevens aan de wensen van de adverteerder aan te passen. Neem contact op met onze salesafdeling en zij vertellen je graag meer de advertentiemogelijkheden.