CARFAX

AutoTrack heeft als enige autoportal in Nederland een exclusieve samenwerking met CARFAX, wereldwijd dé expert als het gaat om voertuig historie. Het doel van CARFAX is om de markt van tweedehands auto’s transparanter en veiliger te maken. Dit sluit perfect aan bij de missie van AutoTrack als meest betrouwbare autoplatform van Nederland.

Vertrouwen, transparantie en snellere verkoop

Bij de zoektocht naar een auto zoeken consumenten zoveel mogelijk informatie online. Met CARFAX biedt je de potentiële autokoper transparantie, zo win je direct het vertrouwen en verkoop je de auto nog sneller.

CARFAX On Site

Wij tonen CARFAX rapporten bij jouw advertenties op AutoTrack. Sinds kort is het ook mogelijk om de rapporten op je eigen website te tonen met CARFAX On site.

Al voor slecht € 1,- per auto per maand toon je CARFAX rapporten op je eigen website.

Advertenties met het CARFAX rapport:

  • Worden 62% langer bekeken
  • Leiden tot 4x meer contactmomenten

Dat CARFAX als waardevol gezien wordt door consumenten blijkt ook uit de 1,6 miljoen rapporten die op AutoTrack zijn gedownload.

Reduceer risico’s

Het CARFAX voertuighistorierapport zal je bedrijf ook voor eventuele risico’s behoeden bij het inruilen van gebruikte auto’s. Autobedrijven die gebruik maken van CARFAX voertuighistorierapport kennen de historie van de auto en voorkomen hiermee onvoorziene kosten en ontevreden klanten.

CARFAX Onbeperkt
Sta je op het punt een auto in te kopen en wil je het CARFAX rapport vooraf inzien?  In AutoTrack Zakelijk koop je voor slechts € 10,- het CARFAX rapport. Wil je meer dan 7 rapporten per maand downloaden? Dan is CARFAX Onbeperkt voor jou de beste oplossing. Voor slechts € 79,- per maand download je onbeperkt rapporten in jouw AutoTrack Zakelijk account.

Voor meer informatie kun je ons ook telefonisch bereiken via 020 – 204 27 20.


Meer informatie over CARFAX? Klik hier of bekijk het interview met Christian Wittmann, Marketing Manager van CARFAX


Interview met Christian Wittmann van CARFAX.

De Nederlandse vertaling van het interview met Christian kunt u hier lezen.